Europa Conference League

Χριστόγλου: «Το όνειρο όλων των Ολυμπιακών έγινε πραγματικότητα - Μαέστρος ο Μεντιλίμπαρ»

Ακούστε πως σχολίασε ο Μπάμπης Χριστόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM, τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League.

Έγραψε ιστορία και πάει για ευρωκούπα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0 της Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, όπου στις 29 Μαϊου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM τη θρυλική πρόκριση της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, χαρακτήρισε ως... μαέστρο τον πολύπειρο Βάσκο τεχνικό, τονίζοντας ότι μεταμόρφωσε τους «ερυθρόλευκους», ενώ αναφορικά με την εμφάνιση της ομάδας, ανέφερε ότι δικαίως έφτασε μέχρι εδώ.

Μεταξύ άλλων ανέδειξε την φανταστική ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ σημείωσε ότι τη συγκεκριμένη στιγμή την περίμεναν όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ είναι... αφιερωμένη σε όλους όσους έζησαν για την ομάδα.

«Τόσα χρόνια δεν θυμάμαι στο Καραϊσκάκη τέτοια ατμόσφαιρα. Άψογος κόσμος και ομάδα. Τους έκοψε τα φτερά με το γρήγορο γκολ. Τους έκανε να παίζουν πασούλες. Φαινόταν από το πρώτο ημίχρονο η απογοήτευση. Μαέστρος ο Μεντιλίμπαρ. Ήταν αυτός που δικαίως κέρδισε και θα παίξει με τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την ώρα που ήρθε ο Βάσκος, μεταμόρφωσε την ομάδα. Τι άλλο να κάνει; Μέχρι και ο Αποστολόπουλος ήταν σαν να παίζει χρόνια. Ο Ιμπόρα απέδειξε γιατί έχει τέσσερα ευρωπαϊκά. Δεν μπορώ να βρω κάποιον που υστέρησε. Το έβλεπες στα μάτια τους ότι το ήθελαν να προκριθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x